Vertrouwenspersoon

Vertrouwens Contact Persoon.

Mag ik me even voorstellen als Vertrouwens Contact Persoon?

Mijn naam is Elly Paulides. Ik ben docent techniek en teamleider VMBO op het Willem van Oranjecollege te Waalwijk. Daarnaast ook vertrouwenspersoon op het Willem van Oranjecollege en externe vertrouwenspersoon op de basisschool “de Hoeksteen” te Wijk en Aalburg .
Ik ben getrouwd met Sjaak Paulides. Hij is voorzitter van de gymvereniging Pro Patria te Sprang-Capelle en penningmeester bij Alianza te Waalwijk.

Ik vind het erg belangrijk dat sporters hun sport uit kunnen oefenen in een omgeving waar ze zich veilig voelen. Dat betekent dat je veel plezier moet kunnen hebben met je medesporters en trainers, dat je goed moet kunnen presteren tijdens de wedstrijden, maar ook dat je je altijd prettig moet voelen in de club tijdens de trainingen. Ook is het belangrijk dat er binnen een vereniging iemand in de buurt is waar je terecht kunt als je je niet op je gemak voelt of als je een probleem hebt dat je niet met iemand in je directe omgeving kunt bespreken.

Een Vertrouwens Contact Persoon heeft de taak om problemen samen met de sporter, trainer, ouder of andere belanghebbende te bespreken en de juiste route te zoeken om dit op te lossen. Ik vind het heel belangrijk dat iedere sporter op zijn of haar niveau prettig en veilig moet kunnen sporten, en dat is de reden dat ik de rol als Vertrouwens Contact Persoon wil vervullen binnen Turnschool Alianza Waalwijk.

Met sportieve groeten,

Elly Paulides-Boll
Valkenvoortweg 39, 5145 PM Waalwijk.

Tel. 0416-330111

elly.paulides@gmail.com

Wij onderschrijven de gedragsregels van de KNGU in onderstaand document.

Gedragsregels KNGU